Arrangement Natuurlijk Avontuurlijk

Het Arrangement Natuurlijk Avontuurlijk bestaat uit een viertal fotoworkshops verspreid over het gehele jaar. Deze workshops zijn eigenlijk een soort masterclasses in de Natuurfotografie.


Er zitten in deze vier workshops alle mogelijke aspecten van natuurfotografie, zoals vlinders met ochtenddauw, schitterende orchideeën, bronst van damherten, stinzenplanten in het vroege voorjaar, lange sluitertijden, strandlandschappen. Maar ook meervoudige belichting, nabewerking met Photoshop en filtergebruik. 

Alle workshops duren zes uur en zijn inclusief een bijpassende maaltijd. Je hoeft je dus die dag alleen maar bezig te houden met fotograferen.


Kosten Arrangement Natuurlijk Avontuurlijk:  € 228,= 

Dat is 25 euro goedkoper dan los bespreken!


Het Arrangement Natuurlijk Avontuurlijk bestaat uit de volgende fotoworkshops in 2018: 

- Sprookjes Daslook op zaterdag 21 april (10.00 - 16.00 uur)

- Vlinders en Orchideeën in alle Vroegte op zaterdag 26 mei (6.00 - 12.00 uur)

- Expeditie Haringvreter op zaterdag 13 oktober (10.00 - 16.00 uur)

- Strand en Stad in de Donker op zaterdag 3 november (16.00 - 22.00 uur)


Heeft dit arrangement dan ook voordelen?

Jazeker, want je hoeft maar één keer te boeken. Daarnaast krijg je natuurlijk korting (25 euro) als je alle vier de workshops, als arrangement, in één keer boekt. Je betaald minder dan wanneer je de fotoworkshops apart boekt. Daarnaast krijg je nog eens 10% korting wanneer je dit arrangement voor 1 maart 2018 boekt.

Daarnaast heb je voorrang bij de boeking voor de workshops. Wanneer je het arrangement boekt ben je dus zeker van plaatsje bij die vier workshops. 


Wilt u zich aanmelden voor het Arrangement Natuurlijk Avontuurlijk klik dan hier of stuur een mail naar a.m.hartog@gmail; o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en "Arrangement".


Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijde niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeldt voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops en cursussen gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.