Creatieve Paddenstoelen

Het najaar is de tijd voor paddenstoelen. En in deze fotoworkshop gaan we die dan op de creatieve manier proberen vast te leggen. Niet zo maar een foto van een paddenstoel, maar een mooie plaat voor aan de muur!

We verzamelen in het Poelbos bij Goes en maken kennis met elkaar onder het genot van een bakje koffie of thee. Daarna gaan dan op zoek naar paddenstoelen. In dit bos komen vele verschillende soorten voor, maar het gaat er vanochtend om ze eens op een andere manier te fotograferen.

We gaan dan ook gebruik maken van het natuurlijke licht gecombineerd met externe lichtbronnen. Dus als je zelf een flitser bij je hebt moet je die zeker meenemen. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden om mooie foto's van deze paddenstoelen te maken door rekening te houden met compositie en standpunt. Je krijgt van mij uitvoerige tips. Zo ga je rond het middaguur terug naar huis met nieuwe foto-ideeën en mooie foto's.


Wilt u zich aanmelden voor deze workshop mail dan naar Arjen Hartog (a.m.hartog@gmail.com); o.v.v. naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en “workshop Haringvreter”.

Na opgave en betaling volgen meer details.

Datum: 27 oktober 2017

Duur: 9.30 - 12.00 uur

Minimaal aantal deelnemers: 4

Maximaal aantal deelnemers: 8

Kosten: 15,00 euro


Vroegboekkorting van 10% bij opgave en betaling vóór 1 juli 2017. 


Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeld voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.