Cursussen & Workshops

Cursussen

Nieuw dit jaar is een Mentorgroep. Hierbij worden op vier avonden in het jaar je foto's besproken. We doen dit met elkaar en je krijgt dus feedback van de overige deelnemers en ook van mij. Je werkt aan de hand van een opdracht en maakt hiervoor een aantal foto's. Hierdoor kan je zelf de feedback verwerken en krijg je betere foto's. Door ook te kijken naar de foto's van anderen die aan de zelfde opdracht gewerkt hebben doe je nieuwe inspiratie op.

Voor meer informatie over de Mentorgroep klik hier.

In 2018 zal een weer een Cursus Natuurfotografie voor Beginners geven voor het IVN Walcheren. De data van de cursus zullen plaatsvinden tussen de voorjaars- en meivakantie. Voor meer informatie en de exacte data kan je hier terecht.


Om het jaar geef ik, bij voldoende belangstelling, een Cursus voor Gevorderden. Fotografen die al eens een basiscursus gevolgd hebben of door ervaring weten hoe ze hun diafragma en sluitertijd in moeten stellen is dit een goed vervolg om verder te komen met foto's. Wil ja alvast weten hoe deze cursus gegeven wordt, klik dan hier.


Workshops

In 2018 geef ik een achttal Fotoworkshops Natuurfotografie. Over het algemeen

zijn dit halve of hele dagen waarbij we op locatie foto's gaan maken. Ik geef de deelnemers dan opdrachten en tips om verder te komen. Ik werk in kleine groepen (maximaal 8 - 10 personen) zodat ik iedereen voldoende aandacht kan schenken. 

Nieuw dit jaar voor de workshops is het Arrangement Natuurlijk Avontuurlijk!

Een viertal van de workshops zijn in de vorm van een masterclass en gaan wat dieper in op een bepaald aspect van de natuurfotografie. Je kan je inschrijven voor dit arrangement en je boekt dan de vier workshops in één keer. Het zijn workshops die 6 uur duren en is inclusief een maaltijd. Je kan je dus een dag lekker laten onderdompelen in natuurfotografie.

Wil je meer informatie over de workshop of over het arrangement klik dan hier.

Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijde niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeldt voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops en cursussen gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.