Cursussen Natuurfotografie

De cursus voor beginners geef ik in samenwerking met IVN. En de Vervolgcursus Natuurfotografie geef ik in eigen beheer. Beide cursussen zijn volgens het zelfde model, namelijk theorie én praktijk. Zo bestaan de cursussen uit 6 bijeenkomsten met 3 theorieavonden en 3 praktijkochtenden.

Door op de titel te klikken van een bepaalde cursus krijgt u meer informatie over de desbetreffende cursus.


IVN-cursus: Beleef de Natuur met Fototoestel

Deze cursus voor beginners geef ik voor het IVN Walcheren samen met Berry

van der Haar (voorzitter fotoclub Valkenisse). Tussen de voorjaars- en meivakantie vindt deze cursus plaats. Op die manier kan je in het gehele voorjaar en de zomer op pad om de mooiste natuurfoto's te maken. We verkennen op zaterdagochtend drie verschillende natuurgebieden op Walcheren en de theorieavonden zijn in Middelburg.Vervolgcursus Natuur- en Landschapsfotografie

(gaat gegarandeerd door, nog 2 plaatsen)

Deze cursus is voor mensen die de basis van fotografie beheersen en meer uit hun natuurfotografie willen halen. Deze cursus organiseer ik zelf en dat betekend dat ik hem kan geven wanneer dat het beste uitkomt en dat is in het voorjaar of in het najaar zodat u met het geleerde gelijk aan de slag kan als de mooiste tijdstippen voor natuurfotografie zich voordoen. Deze cursus bestaat uit drie thema's (Landschap, macro en wild-life) waarbij de theorieavonden in Middelburg zijn. De theorieochtenden zijn zeer verschillend. De ene zaterdag gaan we 's ochtends vroeg op pad om de zonsopkomst vast te leggen. De tweede keer gaan we naar de vlindertuin voor de macrofoto's en tot slot verblijven we een zaterdagochtend in een schuilhut om vogels te fotograferen.

Wanneer een groep mensen uit een andere regio deze cursus "in huis" wil halen en zowel de theorie, als de praktijk in hun eigen omgeving wil volgen is dat ook mogelijk. Neem in dat geval even contact met mij op om dit te bespreken.