Foto-Wandeltocht Bloemdijken 

In de Zak van Zuid-Beveland liggen de beroemde Bloemdijken en op vrijdag 12 mei 2017 organiseer ik een foto-wandeltocht op en rond die Bloemdijken van Zuid-Beveland in de buurt van Nisse.

Vanaf de verzamelplaats lopen we eerst door een heggengebied om uit te komen op de Bloemdijken. In deze tijd van jaar staan de fruitbomen, meidoorns, sleedoorns, wilde hyachinten, wilde marjolein, verschillende distels en vele andere bloemen op de dijken in de bloei. De bloemen die op dat moment in de bloei staan trekken ook vele vlinders (oranje zandoogje, icarusblauwtje en koevinkje) en andere insecten (bijeen, zweefvliegen, kevers en sprinkhanen) aan.

Regelmatig zijn er prachtige doorkijkjes over de hobbelige weilanden met meidoorns als afscheiding. Op de achtergrond is bijna constant het spitse torentje van het dropje Nisse aanwezig. Dit moet wel leiden tot een mooie landschapsfoto's.

Deze foto-wandeltocht is geschikt voor zowel beginnende, als gevorderde (natuur)fotografen. We beginnen om 9.30 uur en zullen rond 12.30 uur eindigen en lopen ongeveer 4 km.


Wilt u zich aanmelden voor deze fotoworkshop mail dan naar Arjen Hartog (a.m.hartog@gmail); o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en "workshop Bloemdijken".

Na opgave en betaling volgen meer details.


Datum: 12 mei 2016

Duur: 19.30 - 12.30 uur

Minimaal aantal deelnemers: 4

Maximaal aantal deelnemers: 8

Kosten: 12,00 euro

Korting: 10% bij opgave vóór 1 maart 2017 én nog eens 10% via voordeelmetjebiebpas

(Wil je in aanmerking komen voor de korting via voordeelmetjebiebpas dien je bij de aanmelding je lidmaatschap te vermelden)


Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeld voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.