Fotoweekend

Arjen Hartog Fotografie organiseert twee keer per jaar een fotoweekend. Gedurende drie dagen in een kleine groep niets anders doen dan foto's maken in de natuur. Ik breng je naar de mooiste plekjes en in het veld wordt je bijgestaan met allerlei tips en trucs om thuis te komen met de mooist foto's.


Voorjaar in de Canyons van de Ardennen

Dit weekend is van 16 t/m 18 juni 2017 en gaat naar de Belgische Ardennen om cayons, orchideeën en vlinder te fotograferen.

Onze thuisbasis voor dit weekend is een gezellig familiehotel in de Virionvallei. Van hieruit vertrekken we ieder dagdeel naar een spectaculair gebied in de omgeving. Om de verschillende orchideeën en vlinders die hier leven vast te leggen. Door het riviertje zijn er in de krijtrotsen schitterende cayons ontstaan. Om de oorsprong hiervan te ontdekken gaan we zelfs op excursie door de Grotten van Neptunes.

Dit weekend staat in het teken van macro- en landschapsfotografie. Er kunnen maximaal 8 personen mee en vol=vol. De prijs voor dit schitterende fotoweekend is €460,= (aanmelden voor 1 maart 2017)

Natuurlijk Zeeland
Een heerlijk weekend (15 t/m 17 september 2017) in de nazomer op stap in de Zeeuwse Natuur. En in die drie dagen alleen maar fotograferen op de mooiste plekjes van Zeeland. Dat kan met dit all-inclusive fotoweekend!

We gaan onder andere damherten fotograferen om de een eiland in het Veerse Meer. Een zeehondensafari op de Oosterschelde, een bezoek brengen aan het oudste Zeefort van West-Europa met specifieke bloemen, genieten van een zonsondergang aan het strand van Domburg, de duinen in op de Kop van Schouwen, en nog veel meer.

We overnachten in het luxueuze Bed & Brood te Veere. We gaan 's avonds BBQ'en op een eiland in het Veerse Meer en een keer diner op het strand in Domburg. Het ontbijt en lunch zijn ook bij de prijs inbegrepen. Ook de kosten voor de zeehondensafari en het bezoek aan het Zeefort zijn inbegrepen bij de prijs. Dit weekend is dus echt een all-inclusive fotoweekend voor €599,=