Koddige Boomkikkers

Boomkikkers zijn zeer fotogeniek dat weet iedereen. Echter ze zitten maar een paar plaatsen in Nederland. En in Zeeuws Vlaanderen weet ik een gebied waar je gewoon bij kan komen om deze grappige Boomkikkers te fotograferen.

Op het einde van de zomer zijn de jonge Boomkikkers al wat groter gegroeid en niet meer zo heel erg schuw. Het is natuurlijk nog steeds zaak om deze dieren niet te verstoren. Daarom leg ik je uit hoe je deze kikkers, zittend op een bramstruik genietend in het zonnetje, het beste kunt benaderen. Op die manier kan je mooie foto's maken van deze Koddige Boomkikker.

We ontmoeten elkaar om 12.30 uur net buiten Retranchement. Vandaaruit wandelen we een stukje tot we aangekomen zijn bij grote Bramenstruiken. Dan is het zoeken waar de Boomkikker zit. Gedurende de verdere middag zijn we bezig met het vastleggen van deze schitterende beestjes. Rond 15.30 uur stoppen we en lopen weer terug naar het startpunt waar onze auto staat. Hier krijg je tot slot van mij nog drankje en bespreken we de gemaakte foto's met elkaar.


Wilt u zich aanmelden voor deze fotoworkshop mail klik dan hier of stuur een mail naar a.m.hartog@gmail; o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en "workshop Hyacinten".

Na opgave en betaling volgen meer details.


Datum: 25 augustus 2017

Duur: 12.30 - 15.30 uur

Minimaal aantal deelnemers: 4

Maximaal aantal deelnemers: 8

Kosten: 22,00 euro


Vroegboekkorting van 10% bij opgave vóór 1 juli 2017.


Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeld voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.