Lieflijke Hyacinten

Tijdens de eerste workshop in het voorjaar gaan we op een creatieve manier opnamen maken van Hyacinten. Deze mooie vroegbloeier komt in dit bos voor in zowel de witte, als de blauwe kleur. In deze fotoworkshop zal de nadruk liggen op het creatief vast leggen van deze lieflijke bloempjes.


Om de hyacinten zo mooi mogelijk te fotograferen maken we gebruik van de middagzon en daarom ontmoeten we elkaar om 13.30 uur op een parkeerplaats aan de rand van Domburg. Vandaaruit wandelen we het Domburgse Bos in en komen bij de eerste duinenrij uit waar deze hyacinten groeien. Omdat ze tegen deze schuine helling groeien zijn ze schitterend vast te leggen.

Om creatieve opnamen te maken van deze bloemen geef ik je een genoeg tips. Je kan dan natuurlijk denken aan scherpte-diepte. Maar ook aan het door andere bloemen heen fotograferen; of meervoudige belichting; of met lange sluitertijden en nog veel meer. je zult zien dat je met andere foto's thuis komt dan alleen de registratie foto's van deze hyacinten.

Wilt u zich aanmelden voor deze fotoworkshop mail klik dan hier of stuur een mail naar a.m.hartog@gmail; o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en "workshop Hyacinten".

Na opgave en betaling volgen meer details.


Datum: 13 april 2018 

Duur: 13.30 - 17.00 uur

Minimaal aantal deelnemers: 4

Maximaal aantal deelnemers: 10

Kosten: 24,00 euro


VroegboekKorting: 10% bij opgave vóór 1 maart 2018 

 


Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeld voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.