Mentorgroep NatuurFotografie

n deze mentorgroep bespreken we met elkaar de foto's die gemaakt zijn aan de hand van een opdracht die je van mij hebt gekregen. 


Kosten: €70,= per jaar.


Er zijn in het totaal 4 bijeenkomsten per jaar. Voor 2018 zijn die op de volgende dinsdagavonden van 19.00 - 21.30 uur (te Middelburg):

27 februari, 5 juni, 25 september en  11 december.

We beginnen de avond met het bespreken van de door jullie gemaakte foto's onder het genot van koffie of thee. Hiervoor heb je in de keer ervoor een opdracht gekregen. De opdrachten zijn seizoen gebonden. Door de feedback van de deelnemers aan de mentorgroep worden je foto's naar een hoger plan getild. Je gaat hierdoor beter fotograferen! 

Tevens doe je, door het kijken naar de foto's van de anderen, weer nieuwe inspiratie op voor de volgende keer. 

Na de fotobespreking geef uitleg over een aspect binnen de natuurfotografie en introduceer ik de nieuwe opdracht voor de komende periode. Dan gaan we uit elkaar en gaat iedereen aan de slag met de opdracht. Als je vragen hebt kan je me natuurlijk altijd tussendoor mailen. 


Naast de fotobespreking en de uitleg van een nieuw aspect gaan we één keer per jaar als groep op pad om samen op een bijzondere locatie foto's te maken. Ook deze trip is natuurlijk seizoensgebonden. 

Om de mentorgroep Natuurfotografie door te laten gaan zijn er minimaal 5 deelnemers nodig. Het maximum aantal deelnemers is 10 omdat dan iedereen nog voldoende aandacht krijgt.

Met andere woorden de voordelen zijn:

- je foto's worden voorzien van feedback tijdens de bespreking,

- koffie of thee tijdens de fotobespreking,

- je gaat aan de slag met een opdracht om foto's te maken,

- je krijgt uitleg over een nieuw aspect binnen de natuurfotografie,

- één keer per jaar trekken we als groep er op uit om gezamenlijk foto's te maken 

- en dit kost je allemaal máár  €70,= per jaar.

Wilt u zich aanmelden voor deze Mentorgroep Natuurfotografie klik dan hier of stuur een mail naar a.m.hartog@gmail; o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en "Mentorgroep".

Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijde niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeldt voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops en cursussen gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.