Project Wonderschoon Walcheren

Hier ontdek je hoe mooi Walcheren is!

In dit project, door mij ge├»nitieerd, laten 19 fotografen je even zoveel natuurgebieden op Walcheren zien. Gedurende het hele jaar 2016 worden er foto's van deze natuurgebieden gemaakt. Iedere fotograaf beheert een eigen gebied en laat iedere maand met twee foto's zien wat er specifiek voor dat gebied is geweest. Het gehele project is nu te verkrijgen als GRATIS e-fotoboek (zie onderaan deze pagina).

Alle foto's van dit project zijn nu gebundeld in een GRATIS e-fotoboek. Naast de foto's heeft iedere fotograaf nog een stukje tekst bij zijn gebied geschreven. Deze tekst bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een beschrijving over het gebied en het tweede deel beschrijft hoe de fotograaf het beleefd heeft om aan dit project mee te doen. Tenslotte is er door een dichteres een toepasselijk gedicht over dit project geschreven en dat is exclusief terug te vinden in dit boek.

Als je in aanmerking wilt komen voor dit GRATIS e-fotoboek over Wonderschoon Walcheren dan hoef alleen maar een berichtje te sturen naar mij (a.m.hartog@gmail.com).