Sprookjes Daslook

Deze workshop bestaat uit twee delen. Ten eerste foto's maken van Daslook en tijdens het tweede deel gaan we de gemaakte foto's bewerken op de computer.

Op een Landgoed aan de rand van Middelburg bevindt zich in deze tijd van het jaar bloeiende Daslook. Deze schitterende bloem vraagt er gewoon om, om op een creatieve manier vast gelegd te worden door (natuur)fotografen.

We ontmoeten elkaar om 10.00 uur op een van te voren afgesproken plek. We lopen van daaruit het Landgoed in en gaan opzoek naar de Daslook. Hier gaan we onder begeleiding een aantal opdrachten maken die we later nodig hebben voor het tweede deel van de fotoworkshop. We gaan rond 13.00 uur terug naar de auto en rijden naar een plek waar de computers staan. Op deze plek aangekomen nuttigen we een door mij compleet verzorgde lunch. Na de lunch gaan we de foto's die we 's ochtends hebben gemaakt bewerken in Photoshop. We gaan van de foto's van de Daslook schitterende creatieve beelden maken door meervoudige belichting. Na uitleg door mij gaan jullie zelf aan de slag met het creëren van je eigen beelden en stoppen we om 16.00 uur.


Wilt u zich aanmelden voor deze fotoworkshop mail klik dan hier of stuur een mail naar a.m.hartog@gmail; o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en "workshop Daslook".

Na opgave en betaling volgen meer details.Datum: 21 april 2018 

Duur: 10.00 - 16.00 uur

Minimaal aantal deelnemers: 4

Maximaal aantal deelnemers: 8

Kosten:  54,00 euro  (incl. lunch)VroegboekKorting: 10% bij opgave vóór 1 maart 2018  


NB. Deze workshop maakt deel uit van het Arrangement Natuurlijk Avontuurlijk.Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeld voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.