Vervolgcursus Natuurfotografie

Zoals de naam al aangeeft gaat fotocursus een stap verder dan de beginnerscursus Natuurfotografie. De cursus is bedoeld voor mensen die nog meer willen halen uit hun natuurfoto’s. Deze mensen zijn van tijd tot tijd bezig met het maken van foto’s in de natuur met hun systeem- of spiegelreflexcamera. Er wordt bij deze cursus uitgegaan van het feit dat de deelnemers weten hoe zij de diafragma, sluitertijd en iso van hun eigen camera kunnen instellen.  

 

Inhoud van de Vervolgcursus Natuurfotografie

Tijdens deze bijeenkomsten staan de drie thema’s van Natuurfotografie centraal:

-          Landschapsfotografie

-          Macrofotografie

-          Wildlife-fotografie

Deze vervolgcursus zal daarom dan ook bestaan  uit 6 bijeenkomsten. Deze worden verdeeld in drie theorieavonden en drie praktijkochtenden. De theorieavonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur en worden gehouden in Middelburg (locatie wordt later bekend gemaakt).

De starttijd van de praktijkochtenden is afhankelijk van het thema. Bij Landschapsfotografie gaan we een zonsopkomst fotograferen (met lange sluitertijden). De praktijkochtend voor Macrofotografie vindt plaats in een Vlindertuin en voor het thema Wildlife gaan we naar een fotoschuilhut in het bos. 


Data en Kosten

De theorieavonden zijn op drie verschillende woensdagen: 5 september, 19 september en 3 oktober 2018. En de praktijkochtenden zijn op drie verschillende zaterdagen: 8 september, 22 september en 6 oktober 2018.

De kosten zijn 155,= euro p.p. Hiervoor krijg je theorielessen met koffie/thee, een

factsheet bij ieder thema, begeleiding tijdens de praktijkochtenden en is inclusief toegangskosten voor vlindertuin en schuilhut.

De Vervolgcursus Natuurfotografie gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn en het maximum aantal deelnemers aan deze cursus is 6.

Inshrijven? Stuur me een berichtje en je inschrijving is definitief op moment van betalen en VOL = VOL. 

Extra informatie

Wil je meer in formatie, neem dan contact op met Arjen Hartog: mail of bel 06 – 33 742 545 

Samenvatting

-   Data theorieavonden:   5/9,  19/9  en  3/10 

-   Data praktijkochtenden: 8/9,  22/9  en  6/10 

-   Kosten: 155,= euro

-   Minimaal aantal deelnemers:  4

-   Maximaal aantal deelnemers:  6

-   VOL = VOL