Vlinders en Orchideeën in alle Vroegte

Let op want voor deze workshop moet je vroeg je bed uit. We beginnen namelijk om 6.00 uur!!!!

De workshop begint zo vroeg omdat dan net de zon op is en de vlinders nog slapen. Het gaat voornamelijk om de Icarusblauwtje in het natuurgebied de Schotsman. We gaan ze proberen vast te leggen met de ochtenddauw op hun vleugels. Vlinders zijn namelijk koudbloedige dieren en komen iedere dag op "bedrijfstemperatuur" door de warmte van de zon. We hebben die ochtend zo'n twee uur de tijd om deze vlinders te fotograferen voordat ze gaan vliegen. Daarna hebben we natuurlijk een enorme honger en daarom heb ik gezorgd voor een uitgebreid ontbijt.

Na al dit lekkers gaan we ons focussen op de orchideeën die hier bloeien in deze tijd van het jaar. Het zijn voornamelijk de Rietorchissen, maar wellicht stuiten we ook op de Moeraswespenorchidee of de Bijenorchidee. We gaan ze deze schitterende bloemen dan zo mooi mogelijk vastleggen want dat zijn ze zeker waard. Om 12.00 uur eindigt de workshop, maar je kan zelf natuurlijk nog heel de dag blijven om al dat moois te fotograferen.

Wilt u zich aanmelden voor deze fotoworkshop mail klik dan hier of stuur een mail naar a.m.hartog@gmail; o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en "workshop Daslook".

Na opgave en betaling volgen meer details.Datum: 26 mei 2018 

Duur: 6.00 - 12.00 uur

Minimaal aantal deelnemers: 4

Maximaal aantal deelnemers: 8

Kosten: 49,00 euro


VroegboekKorting: 10% bij opgave vóór 1 maart 2018 

NB. Deze workshop maakt deel uit van het Arrangement Natuurlijk Avontuurlijk.


Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeld voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops en cursussen gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.