Workshops Najaar 2017

In het najaar van 2017 geef ik weer een aantal workshops Natuurfotografie.

De fotoworkshops die ik geef zijn in kleine groepen naar gebieden die ik goed ken. Omdat er in kleine groepen wordt gewerkt is de aandacht voor een ieder gegarandeerd. Je krijgt meestal opdrachten gedurende de workshop om steeds een stapje verder te komen met het maken van je foto's op die dag. Naast natuurfotograaf ben ik ook IVN-natuurgids en ken de gebieden daardoor erg goed. Ik kan je dan ook aardig wat weetjes over het gebied en flora & fauna ter plaatse vertellen.

Hieronder staan de vier workshops voor dit najaar. Door op de titel van workshop zelf te klikken krijg je meer informatie over die desbetreffende fotoworkshop. Indien je vroegtijdig aanmeldt voor een workshop kan je in aanmerking komen voor 10% vroegboekkorting. Kijk bij de desbetreffende workshop wanneer dat is!


1. Koddige Boomkikkers (Vrijdag 25 augustus 2017, middag) VOL

Rond de Wallen van Retranchement zijn deze koddige Boomkikkers te vinden en daar zal deze Fotoworkshop dan ook plaatsvinden. Nadat we elkaar ontmoet hebben trekken we een gebied in met Bramenstruiken waarop deze kikkers lekker zitten te zonnen. Hierdoor zijn ze goed te benaderen en mooi vast te leggen met de camera. Natuurlijk gaan we deze dieren niet verstoren, maar proberen er mooi foto's van de maken.

2. Herfst op de Haringvreter (zaterdag 14 oktober 2017, hele dag)     VOL

Omdat er zoveel vraag is naar deze fotoworkshop geef ik hem ook nog een keer in het najaar. We varen met een zeilboot naar De Haringvreter in het Veerse Meer en lopen daar een rondje over het eiland. Onderweg komen we altijd wel Damherten tegen. In deze tijd van het jaar kan dat extra interessant zijn omdat het dan bronstijd van deze damherten is.


3. Creatieve Paddenstoelen (vrijdag 27 oktober 2017, ochtend) VOL

Tijdens deze fotoworkshop gaan we in een bos op Zuid-Beveland de paddenstoelen op een creatieve manier vastleggen met het fototoestel. Nadat we elkaar ontmoet hebben onder het genot van een bakje thee of koffie leid ik jullie langs verschillende plekken met paddenstoelen. Door verschillende composities en met behulp van externe lichtbronnen gaan we deze paddenstoelen op de meest mooie manier vastleggen. We gaan als het ware een sprookje met paddenstoelen creƫren.


4. Strandlandschappen met Lange Sluitertijden (vrijdag 10 november 2017, middag/avond) VOL

Op het einde van de dag, als de zon onder gaat, vindt deze workshop plaats. Op deze manier hebben we weinig licht en zorgen we ervoor dat we lange sluitertijden krijgen. Door deze foto's te maken aan de kust zal de beweging uit het water verdwijnen waardoor alleen de stilstaande paalhoofden scherp worden afgebeeld.


Voor meer informatie of aanmelden klik door op de naam van een workshop of stuur een email naar Arjen Hartog


Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeldt voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en hiermee akkoord gaat.

Bij alle workshops gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.