Workshop Voorjaar 2017

In het voorjaar van 2017 organiseer ik een aantal fotoworkshops voor natuur- en landschapsfotografen.

Zeeland heeft veel mooie natuur te bieden zodat iedere fotograaf zijn/haar hart hier op kan halen. Ik ken de mooiste plekjes in Zeeland waar ik je graag wil rondleiden, zoal natuurlijk het strand, de zee en de duinen maar ook mooie bosrijke natuurgebieden met specifieke kenmerken.

De workshops zijn gepland in die jaargetijden dat de natuur in dat gebied op het mooiste is. Omdat ik ook gediplomeerd natuurgids ben zal ik tijdens de workshop het een en ander over flora en fauna en de ontstaansgeschiedenis vertellen.

Ik werk uitsluitend met kleine groepen zodat persoonlijke aandacht is gegarandeerd.


NU TOT 20% KORTING:

- 10% VROEGBOEKKORTING (indien geboekt voor 1 maart 2017)

- EN OOK NOG EENS 10% KORTING MET JE BIEBPAS (WWW.VOORDEELMETJEBIEBPAS.NL)

In het voorjaar van 2017 organiseer ik de volgende 5 workshops:

1. Creatieve Hyacinten (vrijdag, 14 april 2017, middag)    VOL

 In het Domburgse Bos weet ik plek met witte en blauwe hyacinten die schitterend tegen een schuine duinrand aan liggen. Op die manier kan je ze schitterend, met bijvoorbeeld tegenlicht, vastleggen. Het motto van deze workshop is namelijk om de bloemen om een creatieve te fotograferen. Dus heb je altijd al eens bloemen op een andere manier op de gevoelige plaat willen vastleggen? Dan is deze workshop iets voor jou. We beginnen, vanwege het licht, pas om 14.00 uur en eindigen om 17.00 uur. De kosten voor deze workshop zijn €15,00.


2. Daslook en Nabewerken (zaterdag, 22 april 2017, hele dag)      VOL

In een landgoed net buiten Middelburg bloeien in deze tijd van het jaar Daslook. We gaan ze eerst fotograferen en daarna deze foto's bewerken op de computer tot creatieve beelden. We beginnen om 10.00 uur en fotograferen tot 12.30 uur. Daarna verplaatsen we ons en gaan achter de computer zitten om de beelden van die ochtend te bewerken. Om 15.00 uur eindigt de workshop en de kosten hiervoor zijn €22,50.


3. Foto-wandeltocht Bloemdijken (vrijdag, 12 mei 2017, ochtend)      Gaat gegarandeerd door nog 2 plaatsen

Tijdens deze wandeltocht hebben we veel tijd om foto's te maken. Ik geef je allerlei tips over scherpte-diepte, sluitertijd, compositie en perspectief. Het gaat vooral om bloemen, vlinders, landschappen en andere mooie onderwerpen. De foto-wandeltocht begint om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. De kosten voor deze workshop zijn €12,00.


4. Vroege Vlinders en Orchideeën (vrijdag, 2 juni 2017, vroege ochtend)     Gaat gegarandeerd door nog 1 plaats

Voor deze workshop moet je vroeg je bed uit, want we beginnen om 6.00 uur. Dat doen we omdat dan net de zon op is en de vlinders nog slapen. In het natuurgebied de Schotsman leven vooral Icarusblauwtjes. Nadat de vlinders zijn gevlogen nuttigen we een uitgebreide koffie-thee-tafel. Daarna richten we ons op de orchideen. Het zijn vooral Rietorchissen, maar ook moeraswespenorchideen en Bijenorchideen. Om 10.30 uur stopt de workshop maar kan je zelf natuurlijk nog de hele dag door gaan met fotograferen. De kosten voor deze workshop zijn €22,50.


5. Struinen op de Haringvreter (zaterdag, 24 juni 2017, hele dag)      VOL

Voor deze workshop varen we naar het grootste eiland in het Veerse Meer. We lopen eerst in westelijke richting op zoek naar bloemen, insecten en herten. Op het eiland de Haringvreter zitten ongeveer 200 damherten, dus de kans is groot dat we er wel enkele tegen komen. Na de lunch gaan we het oostelijk deel van het eiland verkennen. Hier zitten de meeste damherten, maar ook veel steltlopers en orchideën. We beginnen om 10.00 uur en zijn om 16.00 uur terug. De kosten zijn 70,00 euro (incl. lunch).


Voor meer informatie of aanmelden klik door op de naam van een workshop of stuur een email naar Arjen Hartog


Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeldt voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en hiermee akkoord gaat.

Bij alle workshops gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.