Cursussen & Workshops


Cursussen

Ook in 2022 verzorg ik weer samen met Berry van der Haar een Natuurfotografiecursus voor Beginners. Natuurlijk alleen maar als het vanwege de Corona verantwoord is om te doen. Het gaat om 6 bijeenkomsten, drie theorieavonden en drie praktijkochtenden. Op dinsdagavond (8/3, 22/3 en 5/4) van 19.30 - 22.00 uur wordt de theorie uitgelegd. De plaats waar de theorie wordt uitgelegd staat nog niet vast, maar zal in Middelburg zijn. De zaterdagochtend daarna (12/3, 26/3 en 9/4) wordt van 9.00 - 12.00 uur gelijk het geleerde in de praktijk gebracht. De kosten zijn €90,= (en €70,= voor IVN-leden). Er zijn reeds voldoende aanmeldingen om de cursus door te laten gaan. 

Wil je meer informatie? Kijk dan op IVN-Wlacheren of neem met mij contact op. 

Wil je je aan melden schrijf je dan hier in. 

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan deze cursus.  Vol = VOL (nog enkele plaatsen beschikbaar)


WP_20160416_11_38_14_Projpg


Workshops

In 2022 geef ik weer enkele fotoworkshops. Door de coronapandemie kan ik nog niet al te ver vooruit kijken. En daarom heb ik alleen de fotoworkshops gepland tot de zomervakantie. En dan nog is het afhankelijk van hoe het corona-virus zich gaat ontwikkelen en wat er dan allemaal mogelijk is. 


De eerste fotoworkshop dit jaar is op zaterdagochtend (9.00-12.30 uur) 14 mei. We gaan dan opzoek naar de Harlekijnen op Schouwen-Duiveland. Met een gids van Staatsbosbeheer gaan we een gebied in dat normaal gesproken niet toegankelijk is. 

De tweede workshop (zaterdag 11 juni) is in sietuin Sequoiahof te Waarde (Zuid-Beveland). We beginnen om 10 uur en eindigen rond 15 uur en de lunch is bij de prijs inbegrepen. We gaan ons daar met macrofotografie bezig houden. We starten met de basis en gaan steeds meer creatieve opnamen maken. 

De laatste workshop (10 - 15 uur) voor de zomervakantie is zaterdag 2 juli. We bezoeken het natuurgebied Kwade Hoek op Goeree-Overflakkee. Tijdens deze workshop gaan we ons bezighouden met zowel macro-, als landschapsfotografie. Je krijgt van mij een lunchpakket mee en die nuttigen we gezamelijk in het veld. 


Voor meer informatie over de fotoworkshop zelf kan je hier terrecht.

Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijde niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeldt voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops en cursussen gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.