Cursussen & Workshops


Cursussen  VOL

Ook in 2022 verzorg ik weer samen met Berry van der Haar een Natuurfotografiecursus voor Beginners. Natuurlijk alleen maar als het vanwege de Corona verantwoord is om te doen. Het gaat om 6 bijeenkomsten, drie theorieavonden en drie praktijkochtenden. Op dinsdagavond (8/3, 22/3 en 5/4) van 19.30 - 22.00 uur wordt de theorie uitgelegd. De plaats waar de theorie wordt uitgelegd staat nog niet vast, maar zal in Middelburg zijn. De zaterdagochtend daarna (12/3, 26/3 en 9/4) wordt van 9.00 - 12.00 uur gelijk het geleerde in de praktijk gebracht. De kosten zijn €90,= (en €70,= voor IVN-leden). Er zijn reeds voldoende aanmeldingen om de cursus door te laten gaan. 

Wil je meer informatie? Kijk dan op IVN-Wlacheren of neem met mij contact op. 

Wil je je aan melden schrijf je dan hier in. VOL

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan deze cursus.  


WP_20160416_11_38_14_Projpg


Workshops

In 2022 geef ik weer enkele fotoworkshops. De workshops voor de zomervakantie zijn al geweest en waren, volgens de deelnemers, weer een succes. Wat ik vaak terug krijg als commentaar, is dat de deelnemers veel geleerd hebben door de opdrachten en de persoonlijk aandacht die geef!


De eerste fotoworkshop na de zomervakantie (17 september) gaat naar NP De Hoge Veluwe. Het hoogte punt moet dan de edelhertenbronst worden. Maar daarnaast gaan we ook op bezoek in vogelhut en maken we een wandeling door een oude eikenbos op zoek naar paddenstoelen.

Daarna gaan we op zaterdag 8 oktober op stap met een gids door de Slikken van De Heen op de grens tussen Zeeland en Brabant. Met een beetje geluk staan we nog oog in oog met de Wisenten die daar grazen. Maar ook andere aspecten van dit gebied komen aan bod.

De laatste fotoworkshop van dit jaar zal plaatsvinden op Walcheren. Op zaterdag 5 november beginnen we pas om 16.00 uur om te oefenen aan het strand met Lange Sluitertijden. Daarna gaan we met z'n allen een hapje eten (inclusief) en tot slot gaan we in een stad op Walcheren oefenen met avondfotografie. Rond 22.00 uur sluiten we de dag af.


Voor meer informatie over de fotoworkshop zelf kan je hier terrecht.

Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijde niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeldt voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops en cursussen gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.