Cursussen & Workshops

Cursussen

Ook dit jaar verzorg ik weer samen met Berry van der Haar een Natuurfotografiecursus voor Beginners. Het gaat om 6 bijeenkomsten, drie theorieavonden en drie praktijkochtenden. Op woensdagavond (13/3, 27/3 en 3/4) van 19.30 - 22.00 uur wordt de theorie uitgelegd. De zaterdagochtend daarna (16/3, 30/3 en 6/4) wordt van 9.00 - 12.00 uur gelijk het geleerde in de praktijk gebracht. De kosten zijn €90,= (en €70,= voor IVN-leden). 

Wil je meer informatie? Kijk dan op IVN-Walcheren. Wil je je aan melden schrijf je dan hier in. 

VOL!  


Mentorgroep Natuurfotografie

Omdat er nu al belangstelling van mensen is om deel te nemen aan de Mentorgroep Natuurfotografie wil ik een tweede groep gaan beginnen. De groep heeft vier bijeenkomsten verdeeld over het jaar op dinsdag- of woensdagavonden (26/2, 11/6, 3/9 en 10/12). Tijdens zo'n bijeenkomst bespreken we gezamenlijk de foto's van de deelnemers die zij aan de hand van een opdracht hebben gemaakt. Op deze manier krijg je feedback van anderen en je doet inspiratie op door de foto's van anderen. Na iedere bijeenkomst krijg je digitaal een magazine met alle foto's van die opdracht en de foto's worden geplaatst op een website zodat je nog eens rustig op je beeldscherm kunt bekijken. De kosten voor deze Mentorgroep bedragen €70,=. Voor dit bedrag kan je dus deelnemen aan de vier bijeenkomsten, je krijgt dan koffie/thee en wat lekkers, en je kunt mee op dag dat we er op uit trekken met deze groep.

Om deze tweede groep op te starten zijn er minimaal 6 aanmeldingen nodig. Er hebben al vier mensen aangegeven dat ze interesse hebben. Er kunnen maximaal 10 mensen aan deelnemen. VOL=VOL!

Heb je interesse in de Mentorgroep Natuurfotografie dan kan je je hier aanmelden. Masterclasses

Nieuw dit zijn twee Masterclasses. En Masterclass bestaat uit een theorieavond en een praktijkdag. Tijdens de avond wordt er dieper op een onderwerp ingegaan en krijg je kijkje in mijn werkwijze. De kosten voor een Masterclass zijn €89,=.

In het voorjaar geef ik de Masterclass Macrofotografie. Op dinsdagavond 7 mei (19.30-21.30 uur) is de theorie over het fotograferen van Bloemen en Insecten. In het bijzonder wordt er aandacht geschonken aan vlinders. En op zaterdag 11 mei (6.00-12.00 uur) wordt het geleerde in de praktijk gebracht in een schitterend natuurgebied in Zuid-Beveland. Hier staan veel bloemen die insecten (vlinders) aan trekken. 

In het najaar geef ik dan de tweede Masterclass over Landschapsfotografie. Op dinsdag 22 oktober is de theorieavond (19.30-21.30 uur) over alle ins en outs van landschapsfotografie en in het bijzonder over filtergebruik. Op zaterdag 26 oktober gaan we dan gezamenlijk naar de Belgische Ardennen om een waterval en een snel stromende rivier te fotograferen. 

Kortom beide Masterclasses leren je alles wat je moet weten over een bepaald gebied in de natuurfotografie. Voor €89,= krijg je dan een theorieles met koffie/thee en de PowerPoint na afloop. Daarnaast begeleiding op de praktijk en een nabespreking van foto's (via de mail). De reiskosten en maaltijd zijn voor eigen kosten. We trachten wel met elkaar te carpoolen. 

Heb je interesse in een Masterclass of wil je meer informatie, stuur me een mail.


Workshops

Naast alle het vorige geef ik natuurlijk ook weer een achttal fotoworkshops van een halve tot hele dag verspreid over het jaar. Het zijn bijna allemaal nieuwe workshops in vergelijking met vorig jaar. Er zijn vier workshops voor de voorjaar en vier workshops in het najaar. 

De fotoworkshops Bloemen en Vlinders, en Herfst in de Ardennen maken onderdeel uit van Masterclasses. Ze zijn ook als losse workshop te boeken maar dan kom je in eerste instantie op de wachtlijst. Mensen die de Masterclass boeken hebben voorrang om mee te gaan. Meer gedetailleerde informatie over de verschillende workshops is hier te vinden.    

 


Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijde niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeldt voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops en cursussen gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.