Portfolio

Hieronder een selectie van de foto's die heb gemaakt. Ik woon in Zeeland, dus er zijn redelijk wat opnamen van het strand en de karakteristieke paalhoofden. Deze maak ik regelmatig met lange sluitertijden. Maar er zijn ook landschappen van mijn vakantiebestemmingen of tripjes naar andere plekken.

Daarnaast maak ik ook nogal wat macrofoto's van bloemen, insecten en paddenstoelen. Ook deze zijn voornamelijk in Zeeland gemaakt. Maar ook op andere plekken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Aangezien voor mij natuurfotografie bestaat uit drie onderdelen, de twee hier boven genoemd en wildlife, heb ik ook foto's van dieren. Vogels, zeehonden, boomkikker en nog veel meer. 

Wanneer er één tussen zit die je mooi vindt en thuis aan de muur wilt hebben hangen, zou je eens een kijkje kunnen nemen bij "Werk aan de Muur". Hier staan ook een aantal van mijn foto's en dan staan de prijzen er bij. De prijzen die je daar ziet staan is afgedrukt op Canvas met een formaat van ongeveer 75x50 cm. Natuurlijk kan je ze ook op een andere manier laten afdrukken en in andere formaten.

Wanneer je specifieke wensen hebt voor een foto moet je even contact met mij opnemen. Wellicht heb ik hem in mijn database zitten en anders kan ik hem wel maken. Ook wanneer je op een speciale manier je mijn werk afgedrukt wil hebben kan dat door even contact met mij op te nemen. Zo is er een mogelijkheid om een foto afgedrukt te krijgen op een houtblok. Ik vind dat persoonlijk er mooi.

Voor meer over mijn portfolio of andere producten kan je ook kijken op HartogFotografie.