FotoWorkshop 2022

Zeeland heeft veel mooie natuur te bieden zodat iedere fotograaf zijn/haar hart hier op kan halen. Ik ken de mooiste plekjes in Zeeland waar ik je graag wil rondleiden, zoal natuurlijk het strand, de zee en de duinen maar ook mooie bosrijke natuurgebieden met specifieke kenmerken. Maar dit jaar zijn er ook plekken buiten Zeeland waar ik zelf al vele jaar kom.

De workshops zijn gepland in die jaargetijden dat de natuur in dat gebied op het mooiste is. Omdat ik ook gediplomeerd natuurgids ben zal ik tijdens de workshop het een en ander over flora en fauna en de ontstaansgeschiedenis vertellen.

Ik werk uitsluitend met kleine groepen zodat persoonlijke aandacht is gegarandeerd.


fotoworkshopjpg

In 2022 organiseer ik de volgende fotoworkshops voor natuur- en landschapsfotografen vanwege de coronapandademie zijn alle fotoworkshops uiteraard onder voorbehoud. Ook staan nu alleen de workshops die ik gepalnd heb voor de zomervakantie op de site. De workshops na de zomervakantie zullen later geplaatst worden. 


De eerste workshop is er al meerdere keren gepland had: Harlekijnen op Schouwen en nu hopenlijk wel door kan gaan. Deze fotoworkshop zal plaatsvinden op zaterdagochtend 14 mei 2022. We gaan een afgesloten gebied op Schouwen in met een gids van Staatsbosbeheer om deze prachtige vroege orchidee te fotograferen.

 

De volgende fotoworkshop is een nieuwe op zaterdag 11 juni. Deze dag zijn we te gast in sietuin Sequoiahof te Vlake (Zuid-Beveland). Deze fotoworkshop is een hele dag (10-15 uur) en de lunch is inbegrepen. We gaan ons die dag focussen op macrofotografie. Eerst een stukje basis en daarna meer creatief. 


De derde, en laatste, fotoworkshop voor de zomervakantie is op zaterdag 2 juli. Dan gaan we naar natuurgebied Kwade Hoek op Goeree-Overflakkee. Ook dat is een hele dag (10-15 uur) en deze dag krijg je van mij een lunchpakket mee wat we onderweg nuttigen. Deze dag gaan we ons bezig houden met macro- en landschapsfotografie. 


De fotoworkshops gaan onder voorbehoud van corona door. 
Daarom heb ik nu nog geen workshops gepland voor na de zomer. Plannen heb ik al wel !!

 

14 mei 2022

9.00 – 12.30 uur

Harlekijnen

(Schouwen-Duiveland)

45 euro

(incl. koffie/thee en koek)

11 juni 2022

10.00 – 15.00 uur

Siertuin Sequoiahof

(Zuid-Beveland)

65 euro

(incl. lunch)

2 juli 2022

10.00 – 15.00 uur

Kwade Hoek

(Goeree-Overflakkee)

65 euro

(incl. lunch)


Voor meer informatie of aanmelden stuur een email naar Arjen Hartog


Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeldt voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en hiermee akkoord gaat.

Bij alle workshops gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.