FOTOWORKSHOPS NAJAAR

4. STRUINEN DOOR HET ZWIN   

Op het einde van de zomer, 12 september, vindt deze strand-duinen-fotoworkshop plaats. We ontmoeten elkaar om 15.00 uur op de parkeerplaats bij het Zwin (Zeeuws-Vlaanderen) en trekken dan eerst de duinen in. Om vervolgens via een geulengebied op het strand te komen. Het is op dat moment laag water en we hebben dus ruimte genoeg. 

Rond 18.00 uur gaan we in een strandtent de inwendige mens versterken. Na het eten gaan we ons concentreren op fotograferen met lange sluitertijden en als afsluiter de zonsondergang. Rond 21.00 sluiten we weer af. 
Tijdens deze workshop is de maaltijd bij de prijs inbegrepen.

Wilt u zich aanmelden voor deze workshop mail dan naar Arjen Hartog (a.m.hartog@gmail.com); o.v.v. naam, telefoonnummer en “workshop Zwin”. 

Datum: 12 september 2020  
Duur: 15.00 - 21.00 uur
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 8
Kosten: 71,50 euro (inclusief maaltijd)
20171110-Landschappen8075jpg
5. MACROLANDSCHAPPEN 

Tijdens deze fotoworkshop gaan we wat anders doen dan dat normaal gesproken doet!
We gaan met onze macrolens "landschappen" fotograferen. We gaan in Natuurgebied Oranjezon op zoek naar onder andere dennennaalden, korstmossen en mossen. Hiermee creëren we ons nieuwe landschappen en dat zetten we op de foto. Tijdens deze workshop leer je anders naar het kleine kijken om dit groots af te beelden.
We ontmoeten elkaar op vrijdagochtend (9/10) om 9.00 uur op het parkeerterrein voor het natuurgebied Oranjezon en drinken dan eerst een koffie/thee die ik mee genomen heb. We lopen naar de ingang en via mooie padjes door dit gebied zoeken we naar deze kleine grootse landschappen. Met tips en trics van mij zal je verbaast komen te zijn over je gemaakte foto's. Rond 12.00 zijn we weer terug op het parkeerterrein. 

Wilt u zich aanmelden voor deze workshop mail dan naar Arjen Hartog (a.m.hartog@gmail.com); o.v.v. naam, telefoonnummer en “workshop Macrolandschappen”. 

Datum: 9 oktober 2020  
Duur: 9.00 - 12.00 uur
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 10
Kosten: 29,50 euro (inclusief toegangsprijs Oranjezon & koffie/thee)

20130331flora013jpg


6. HERFST IN HET BOS VAN DE DANSENDE BOMEN 

Deze workshop is een dagje Speulderbos (Gld) om daar de herfst vast te leggen. In dit oudste bos van Nederland staan schitterende Beukenbomen. Tevens zijn hier ook veel paddenstoelen aanwezig die de herfstsfeer compleet maken.
Op zaterdagochtend 10.00 uur ontmoeten we elkaar in het gehucht Drie. Of we carpoolen er samen naar toe. Van daaruit wandelen we het bos in.
We zullen ons eerst bezig houden met "Dansende Bomen" in dit bos. Gaandeweg komen we vanzelf de vele paddenstoelen tegen. Rond het middaguur nuttigen we een lunch bij een lokale uitbater. Deze lunch is inbegrepen als je de workshop boekt. Het tweede deel van de dag gaan we de andere kant van het bos bekijken waar wat het iets meer glooiend is. Rond 15.00 uur zijn we weer terug bij de auto en sluiten we dag af. 

Wilt u zich aanmelden voor deze workshop mail dan naar Arjen Hartog (a.m.hartog@gmail.com); o.v.v. naam, telefoonnummer en “workshop Dansende Bomen”.

Datum: 31 oktober 2020  
Duur: 9.30 - 15.00 uur
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 8
Kosten: 71,50 euro (inclusief lunch in Restaurant)

20171001-Landschappen7212jpg
7. PADDO-PAINTING 

In de herfst is het paddenstoelen tijd. En in deze fotoworkshop gaan we van onze foto's van de paddenstoelen een schilderij maken. 
We ontmoeten elkaar op zaterdagochtend (7 november) om 10.00 uur in het bos waar de paddenstoelen zijn. Welk bos dat is afhankelijk van waar de paddenstoelen nog staan, maar het is in Zeeland. Daar gaan we die ochtend aan het werk om de paddenstoelen te fotograferen. Hoe dat precies moet om er een schilderij van te maken zal ik ter plaatse uitleggen.
Rond 12.30 uur stoppen we met fotograferen en gaan we naar een locatie met computers met Photoshop. Je mag natuurlijk ook je eigen laptop met PS meenemen. 
Na het nuttigen van een lunch die ik zal verzorgen kruipen we achter de computer. Ik zal jullie stap voor stap meenemen om van je foto's een schilderij te maken. Je krijgt alle stappen, na de uitleg, ook op papier. Dan kan je zelf met overige foto's aan de slag gaan. Ik blijf er natuurlijk bij je te helpen dat te creëren wat je wilt hebben. Om ongeveer 15.00 uur zijn we klaar.

Wilt u zich aanmelden voor deze workshop mail dan naar Arjen Hartog (a.m.hartog@gmail.com); o.v.v. naam,  telefoonnummer en “workshop Paddo-painting”. 

Datum: 7 november 2020  
Duur: 10.00 – 15.00 uur
Minimum aantal deelnemers: 4
Maximum aantal deelnemers: 8 
Kosten: 51,50 euro (inclusief gebruik van PC's en een simpele lunch)

20191019-Paddenstoelen9376jpg
Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeld voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops en cursussen gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.