FOTOWORKSHOPS VOORJAAR

1. BOSHYACINTEN HALLERBOS

Vroeg in het voorjaar staan de hyacinten in de bloei. De mooiste plek om deze blauwe hyacinten te fotograferen is het Hallerbos in België. In de ochtend op vrijdag ontmoeten we elkaar daar om 10.00 uur of we rijden er samen (carpoolen) naar toe. We lopen dan naar de mooiste plekken in de het Hallerbos en ik zal je uitleggen hoe je deze bloemen en dit mooie boslandschap kan vast leggen. 
In de ochtend zullen we ons vooral met de landschapsopnamen bezig houden omdat het op vrijdagochtend minder druk is. In de middag gaan we ons vooral toe leggen op de macrofotografie van deze blauwe bloempjes. Tussen door eten we onze lunch die door mij verzorgt zal worden. Rond 15.00 uur zullen we stoppen en rijden we weer terug naar huis. 

Wilt u zich aanmelden voor deze fotoworkshop mail klik dan hier of stuur een mail naar a.m.hartog@gmail; o.v.v. naam, telefoonnummer en "workshop Hallerbos".

Na opgave en betaling volgen meer details. 

Datum: 17 april 2020    
Duur: 10.00 - 15.00 uur (bij carpoolen vertrekken we eerder)
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 8 
Kosten: 65,00 euro (inclusief lunch)

20160417landschap0112jpg
2. HARLEKEIJNEN OP SCHOUWEN 

Als één van de eerste orchideeën die gaan bloeien in Nederland is dat de Harlekeijn. Dit is een zeer beschermde bloem en staat maar op enkele plaatsen in Zeeland. Deze plekken zijn over het algemeen niet te betreden. Op Schouwen-Duiveland is er zo'n gebied. En hier mogen wij met een gids in om deze mooie paarse plant te fotograferen.
We verzamelen bij dit gebied om 9.00 uur. Een gids neemt ons mee en verteld ons het een en ander over deze bijzondere orchidee. Op een drietal plekken blijven langere tijd en dan gaan jullie aan de hand van opdrachten aan de slag om die Harlekeijn op zijn mooist te fotograferen. Om 12.00 uur eindigt deze fotoworkshop. 

Wilt u zich aanmelden voor deze fotoworkshop mail klik dan hier of stuur een mail naar a.m.hartog@gmail; o.v.v. naam, telefoonnummer en "workshop Harlekeijnen".

Datum: 9 mei 2020    
Duur: 9.00 - 12.00 uur
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 8
Kosten:  39,50 euro (inclusief koffie/thee)

20190429-Flora1012-2jpg

3. ORCHIDEEËN IN DE BRAAKMAN

Deze laatste fotoworkshop voor de zomervakantie vindt plaats op de Braakman. Hier staan verschillende orchideeën (Rietorchis en Moeraswespenochis) en die trekken vlinders aan. Deze workshop begint om 9.00 uur,  op zaterdag 27 juli 2020. Bij aankomst zorg ik voor thee en koffie. 

Vanaf de parkeerterrein lopen we het veld in waar de orchideeën te vinden zijn en die staan naast te Ratelaar. Aldaar aangekomen pakken we onze fotospullen en gaan we al deze bloemen fotograferen. Dit zal je doen aan de hand van opdrachten die geef om tot een mooi resultaat te komen. Daarnaast gaan we ons ook nog bezig houden met vlinders en andere insecten die we daar vinden. 

Wilt u zich aanmelden voor deze fotoworkshop mail klik dan hier of stuur een mail naar a.m.hartog@gmail; o.v.v. naam, telefoonnummer en "workshop Braakman".

Datum: 27 juni 2020    
Duur: 9.00 - 12.00 uur
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 10
Kosten: 35,00 euro  (inclusief koffie/thee)

20190508-Fauna1126jpg

Arjen Hartog Fotografie is ten alle tijden niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor materiaalschade, ongevallen, verlies van apparatuur of diefstal tijdens een workshop.

Indien u zich aanmeld voor een workshop geeft u aan dat u dit begrijpt en er akkoord mee bent.

Bij alle workshops en cursussen gelden de Algemene Voorwaarden Cursussen Arjen Hartog Fotografie.