KUSt-Xperience

Het is al enige tijd geleden dat ik een blog geschreven heb. Maar dat betekend niet dat ik stil gezeten heb. En ik heb nu dan ook echt iets om te melden. 
IK HEB EEN CONTRACT GETEKEND BIJ EEN UITGEVER VOOR MIJN BOEK.
Hoe gaaf is dat :-))))))

Het boek heet KUSt-Xperience en gaat over de Walcherse kust. Maar het is niet zomaar een boek. Het is een beleefboek. Dan vraag je natuurlijk af wat is dat nu weer.Nou dat zal ik je vertellen.

In het boek zitten verschillende linkjes verborgen die verwijzen naar extra foto's en filmpjes, zoals bijvoorbeeld een timelaps van het enige schor op Walcheren. Maar er zit ook een voorlees/kijk-verhaal in dit beleefboek. En een link naar een speciaal voor dit boek gemaakt lied van Noa. En nog veel meer.
Daarnaast is er bij, bijna, ieder hoofdstuk een artikel van een gastschrijver die ook iets met die plek over Walcheren schrijft op zijn eigen gebied van natuur, kunst of cultuur.
Zo is er een kok die een recept deelt, of een dichters met een storm-gedicht, een natuurgids over paalhoofden, wetenschappers over zilte teelt en schorren; en nog veel meer.

Ben je nieuwsgierig geworden dan kan je hier eens kijken hoe het er uit ziet. Een pre-view dus!

Een van de mensen die ik het boek heb laten lezen om te kijken wat zij er van vond heeft er het volgende over geschreven:

Met het boek KUSt-Xperience beleef je de Walcherse kust op een wel heel bijzondere manier. Waarom? Wel, dit is niet zomaar een ‘leesboek’, maar een echt ‘beleefboek’ voor al je zintuigen.

Vogels van diverse pluimage  leverden hun bijdragen aan dit unieke boek: onder meer een wetenschapper en een natuurgids komen aan het woord, maar ook een kok deelt zijn heerlijke gerecht. Een dichteres (Isabelle) verwoordde haar gevoel en een jonge zangeres (Noa) zingt en speelt ter illustratie een ontroerend lied over de Zeeuwse kust.

KUSt-Xperience is een zeer rijk, origineel en gevarieerd geheel geworden daardoor.

Wat een mooi compliment vind ik dat zeg :-)))

Wil je nog meer weten en/of lezen over mijn boek KUSt-Xperience klik dan HIER.

Wanneer je het boek koopt hoop ik dat je er veel plezier aan gaat beleven.

Groetjes,
Arjen.
www.arjenhartog.nl